0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form

Om Tidstypisk

Hei, og velkommen til vintagebutikken Tidstypisk!

Her finner du ting som tåler tidens tann – vakre, tidløse og unike håndplukkede skatter: alt fra møbler, lamper og pynteting til klær og tilbehør. Å handle brukt, enten det er til hjemmet eller garderoben, gir deg ikke bare en mer personlig og spennende stil, det er også svært viktig hvis vi skal ta bedre vare på miljøet vårt. Dessuten kommer gamle ting ofte med både en historie og flott patina, som gjør gjenstandene helt spesielle.

Tidstypisk drives av Camilla og Audun
Camilla og Audun driver vintagebutikken Tidstypisk på Sinsen i Oslo. FOTO: Christin Lund

Tidstypisk drives av meg, Camilla Harbu Bielecki, proff skattejeger og lidenskapelig vintageentusiast. Jeg begynte min loppiskarriere allerede på barneskolen og var hekta fra første stund. Dette gjør at jeg er svært godt trent i å skanne overfylte bruktmarkeder etter de aller fineste funnene. Jeg har også mange års erfaring som redaktør for ulike boligmagasiner og som journalist og fagsjef innenfor områdene trender, livsstil, interiør og mote. Dette utgjør en kompetanse som kommer godt med når jeg er på innkjøpsrunder. Jeg får uvurderlig hjelp fra mannen min Audun Rundberg, som er en mester i å pusse opp gamle møbler. Vi er opptatt av møbelkjærlighet, det handler ikke om å kjøpe flest mulig ting, men om å velge de tingene som får hjertet ditt til å banke litt ekstra og som du blir ordentlig glad i.

Våren 2021 kom boken Tidstypisk, ting som tåler tidens tann, ut på Aschehoug, og den gir deg tips og råd til hvordan innrede med vintage, info om gamle møbler, oversikt over norske designer og produsenter, trender tiår for tiår siden 1900-tallet og frem til i dag, samt masse inspirasjon og bilder.

Jeg holder gjerne foredrag om gjenbruk og bærekraft, vintageklær og gamle møbler. Ta gjerne kontakt med meg på mail.

Tidstypisk vintagebutikk ligger i Sinsenterrassen 10 i Oslo, og her finner du de aller fineste skattene til både hjemmet ditt og garderoben din. Her finner du antikviteter, vintage og second hand fra 1900 og frem til i dag. Personlig elsker jeg å mikse og matche på tvers av design, tiår og stilarter, og jeg hjelper deg gjerne med å finne din vintagestil. Du kan også handle på Instagram.

Tidstypisk skal inspirere deg til å ta vare på det du allerede har, handle mer brukt fremfor nytt samt innrede med unike, gamle ting ikke alle andre har og som du blir ekstra glad i. Velkommen til Tidstypisk!

Tidstypisk har bruktbevilling fra politiet.