0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form
Tidstypisk vintagebutikk i Oslo

Nytt år, nye vintageskatter!

Godt nyttår, alle sammen!
Vi er allerede i midten av januar, jula er ryddet bort for lengst, og vintagebutikken i Sinsenterrassen 10 er fylt opp av spennende nyheter, både på interiør- og klesfronten. Butikken er åpen fem dager i uka, onsdag til søndag, bruk åpningstidene og stikk innom oss! Du får daglige oppdateringer og sniktitter på story på Instagram, som fungerer som butikkens lille, digitale showroom, men det er så utrolig mye mer å titte på og finne i den fysiske butikken! Det er jo noe med å se på de gamle gjenstandene med egne øyne, ta på dem, kjenne og føle på tekstur og struktur, få bedre inntrykk av materialer og størrelser, prøve vintageklærne på kroppen og virkelig bruke alle sansene på skattejakt. Jeg hjelper deg gjerne med å finne de rette tingene, enten du leter etter noe fint til deg selv, eller skal kjøpe en gave.

Tidstypisk vintagebutikk i Oslo
Tidstypisk vintagebutikk i Oslo

Jeg vil også benytte anledningen til å snakke litt om viktigheten av å faktisk bruke de små vintagebutikkene nå, vi er her for deg! Jeg får ofte spørsmål om vintagebutikken bare er en hobby og noe jeg gjør for gøy, men dette er min fulltidsjobb – en jobb som jeg elsker av hele mitt hjerte, men som ikke er helt uten bekymringer, særlig etter flere år med pandemi og nedstengninger, og nå økonomiske nedgangstider.
Det var innmari hyggelig å se at mange fant veien til Tidstypisk i førjulstiden og handlet både julepynt, festantrekk og julegaver brukt. Nå går derfor denne ut til dere alle, både nye og gamle kunder – fortsett å bruke Tidstypisk vintagebutikk! Hvert eneste salg, både lite og stort, betyr mye, og jeg setter stor pris på alle som kommer innom og handler. Kun på den måten kan vi fortsette vintagebutikkdriften, helt enkelt.

Tidstypisk vintagebutikk i Oslo
En drøm av en sennepsgul jakke – fransk 80-tallsdesign i lin og bomull. Str M, 38-40. Sjekk de vakre knappene!

Min oppfordring til deg er: La 2023 bli året der du oppsøker litt andre bydeler enn du pleier, ta deg tid til å gå på oppdagelsesferd og på skattejakt i de små nisjebutikkene som ligger litt utenfor de store gågatene og kjøpesentrene. Jeg garanterer at du får noen fine opplevelser – og nye favorittbutikker.

Tidstypisk vintagebutikk ligger sentralt på Sinsen i Oslo, rett ved både trikkestopp, buss og t-bane. Gode parkeringsmuligheter er det også i området. Jeg håper å se nettopp deg i butikken i tiden som kommer! Velkommen skal du være!

Tidstypisk vintagebutikk i Oslo
Tidstypisk vintagebutikk i Oslo

Og nå over til det som finnes i vintagebutikken nå. Nytt av året er at jeg har begynt å selge mer smykker, både ekte og bijouteri, samt andre gjenstander i sølv etc. Jeg har lagt ut mange flotte, norske vintagesmykker i sølv og emalje for salg, samt filigransmykker og søljer som passer perfekt til bunader og festdrakter. Og når vi snakker om festdrakt så har jeg en god del tekstiler, både eldre og nyere, som kan egne seg til å sy fantasidrakter og andre fine plagg av. I fjor var det flere innom butikken for å handle stoffer og tilbehør til Fæbriks Fæstdrakt, og det var ekstra gøy å få se de ferdige resultatene på Instagram senere. Ellers har jeg mye fin keramikk, glass, bilder og kunst og tepper inne nå, i tillegg til småmøbler som nattbord i teak og i bambus, spisestuestoler, norske 60-talls designmøbler som barskapet Times av Torbjørn Afdal, Bruksbo, og loungestolen 3568 i teak og ny ull, designet av Rastad & Relling samt mye annet. Vi ses!

Tidstypisk vintagebutikk i Oslo
Tidstypisk vintagebutikk i Oslo