0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form

Jul i vintagebutikken

Jul hos Tidstypisk vintagebutikk på Sinsen

Er du på jakt etter den gode, gamle julestemningen? Vil du pynte med gammel julepynt, du vet- den typen pynt du husker fra da du var liten? Leter du etter den fineste vintagekjolen som ingen andre har, til julebordet eller vinterens festlige sammenkomster? Velkommen til Tidstypisk! Vintagebutikken bugner av koselig julepynt og lekre, glitrende festantrekk, vintage- så klart! Og alt er håndplukket og nøye utvalgt av meg, Camilla, slik at du kan være sikker på at utvalget er det beste.

Jul hos Tidstypisk vintagebutikk på Sinsen

Novent er her allerede, og da er det hyggelig å smugstarte med litt nedtonet pynt, tente lys, juleblomster osv. Og er du på jakt etter mer julete ting som gamle, søte rampenisser, adventsstaker, juletrepynt, juleserviser, dekorative glass og skåler, ja- da vet du hvor du legger turen: Tidstypisk i Sinsenterrassen 10. Her finner du dessuten mye kunst og bilder, italiensk vintagekeramikk, smykker, et stort utvalg vintageklær som bluser, skjørt, kåper og jakker, samt masse annet spennende. Velkommen!

Tidstypisk

PS! Du vet vel at butikken har faste åpningstider? Onsdag, torsdag og fredag 14-18, lørdag og søndag 12-16. Butikken ligger rett ved trikkestoppet Sinsenterrassen, og til t-bane og buss er det kun et par minutters gange. Det er også gode parkeringsmuligheter i gatene i området. Vi ses, jeg gleder meg til å se både nye og gamle kunder!