0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form
Tidstypisk på God Morgen Norge

Tidstypisk på God Morgen Norge

For et par uker siden var jeg invitert til God Morgen Norge på TV 2 for å snakke om loppis og bruktfunn. Nå er jo endelig loppemarkedene i gang igjen etter en lang pause under pandemien, og SOM jeg har savnet å rote i hauger med klær, saumfare bordene med nips og naps og lete etter fine lamper og møbler. Det er alltid så hyggelig å være på GMN og frokost-TV, programlederne er koselige og lette å prate med, stemningen er avslappet og fin. I forkant av innslaget hadde en journalist og fotograf fra GMN-redaksjonen vært hjemme hos oss og laget en fin reportasje fra atriumhuset vårt. Solan er jo ikke glad i å ha besøk av fremmede, han gjemte seg derfor under senga vår, men både Valdemar og Perle fikk sine berømte sekunder på TV-skjermen.

Hjemme hos-reportasjen kan du se her.

Tidstypisk på God Morgen Norge
Jeg sto opp med fuglene denne torsdagen, sminket og pyntet meg til direktesending på TV. Fikk en del spørsmål om kjolen i etterkant av sendingen, det er en vintagekjole jeg kjøpte på loppis for noen år siden. Jeg elsker denne stilen fra sent 70- tidlig / 80-tall.

Jeg er så glad for at GMN velger å fokusere på gjenbruk, for det er innmari viktig at vi normaliserer og synliggjør det å velge brukt- enten det handler om kjøp av klær, møbler og interiør, sportsutstyr, leker, elektronikk osv. I Sverige og Danmark har de jo så mange ulike TV-programmer som handler om loppis, antikviteter og det å ta vare på gamle ting, mens her har vi … ingenting! Det er jo ganske spesielt, ikke minst trist. Jeg er helt sikker på at vi er mange som ønsker oss slike norskproduserte programmer også, jeg vet at interessen er der! Vi er mange som benker oss foran både skandinaviske og britiske programmer om loppis, skattejakt, antikviteter og restaurering, og som finner inspirasjon i å se andre handle brukt og gå på skattejakt. Her har vi en jobb å gjøre, altså!

Her kan du se selve intervjuet med meg fra God Morgen Norge-studio.

Jeg blir jo ofte intervjuet om nettopp gjenbruk, og det er jeg så glad for. Hvis jeg via Instagram, butikken min i Sinsenterrassen 10, boka mi eller som vintageekspert i ulike avis-/ukebladreportasjer og på TV kan inspirere flere og gjøre det lettere å velge brukt når man har lyst på noe nytt, så har jeg lykkes i jobben min.

Dette var faktisk 4. gangen jeg var gjest på GMN. Første gang var som redaktør for interiørmagasinet BoligPluss, de tre andre gangene har jeg vært der som vintage-/gjenbruksekspert og i forbindelse med utgivelsen av Tidstypisk-boka mi (som du kan bestille her, les den og bli en racer på loppis og gjenbruk du også).

Her kan du se GMN-innslaget fra i vår, da boka mi nettopp var kommet ut.

Camilla Bielecki i Tidstypisk med bok om vintage interiør
Koselig å få starte dagen i studio hos God Morgen Norge og Desta Marie.

Og her er innslaget fra første gang jeg snakket om vintage interiør og bruktfunn på frokost-TV.

Jeg hadde med meg keramikk, lamper og vintageklær til inspirasjon.

God skattejakt- måtte loppisgudene være med deg!