0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form

VI HAR UTVIDET KLESAVDELINGEN!

Sommerferien er over, og vintagebutikken på Sinsen åpner igjen med vanlige, faste åpningstider (onsdag-søndag) onsdag 2. august. Vi har brukt litt av ferien på å bygge om i butikken, slik at vi kan ønske dere velkommen til en enda større og finere klesavdeling! Det betyr at det er blitt plass til enda flere vakre vintage- og stilige second hand-plagg fra 1920-2000-tallet. I tillegg finner du tilbehør som vesker, belter, hatter og sko. Klesstativene er stappfulle av kjoler og skjørt, jakker og kåper, og vi har også et stativ med herreklær. Hos oss finner du vintageklær i god kvalitet og i behagelige materialer som ull, silke, bomull og lin, og en del av plaggene blir vasket og satt i stand før salg.

Glad i interiør? Som vanlig bugner hyllene av håndplukkede, vakre vintageskatter til hjemmet, som pynteting, småmøbler, lamper og tekstiler. Ingen grunn til å handle nytt interiør, når det finnes så mye fint (og trendy!) brukt! Et knippe norske designmøbler finner du også, som den fantastiske 60-talls loungestolen i teak, og det supersmarte, praktiske og lekre klaffebordet i eik fra Aase dreieri.

Her er noen bilder knipset i farta i sommer da vi ominnredet butikken. 🙂

Velkommen nye og gamle kunder! Vi gleder oss til å se dere, og krysser fingrene for at det blir en busy høst og full fart i butikken!