0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form

Hurra! vi har åpnet nettbutikk!

Hei, og velkommen til “nye” Tidstypisk. Vi har pusset opp den gamle nettsiden og laget nettbutikk, slik at du enkelt kan klikke hjem og sikre deg noen av våre vakre, håndplukkede vintageskatter til hjemmet og garderoben. Vi håper du vil benytte deg av muligheten til å handle hos Tidstypisk på nett, i tillegg til å besøke vår butikk i Sinsenterrassen 10 i Oslo. I nettbutikken vil du finne et stort utvalg av vintagesmykker, både bijouteri og i ekte sølv, samt litt tekstiler, klær og tilbehør som vesker og sjal, interiør og pynteting og noen utvalgte møbler.

En del av varene som er til salgs i nettbutikken kan enten sendes med posten eller hentes i butikk, det velger du selv ved bestilling. Møbler, lamper og knuselige produkter sendes dessverre ikke, dette må hentes i vintagebutikken. Velger du å plukke opp bestillingen i fysisk butikk, må du hente bestillingen i løpet av én uke i butikkens åpningstider (akkurat som når du handler hos Tidstypisk på Instagram). Vi har ikke mulighet til å oppbevare solgte ting utover det da butikken har begrenset plass og stadig får inn nye varer på lager.

Tidstypisk nettbutikk

Jeg oppfordrer deg til å studere bildene godt, dobbeltsjekke mål og lese produktbeskrivelsen nøye før du bestiller, slik at du unngår bomkjøp. Det vil alltid være noe patina/små bruksspor på brukte ting, det er helt normalt og må påregnes. Større feil og mangler vil det opplyses om i produktbeskrivelsen. Husk at det kun er én av hver vare. Ønsker du å se på tingene med egne øyne først, er det bare å ta turen til Tidstypisk på Sinsen. Skulle noe bli solgt samtidig i fysisk butikk og her i nettbutikken, trumfer den fysiske butikken. Da gjennomføres ikke salget i nettbutikken.

Tidstypisk i Sinsenterrassen 10 har åpent fem dager i uka, og det er faste åpningstider: Onsdag, torsdag og fredag kl. 14-18, lørdag og søndag kl. 12-16. Her finner du et mye større utvalg enn i nettbutikken, så stikk innom for en titt. Vi setter utrolig stor pris på alle som tar turen og handler vintage hos oss.

Velkommen til Tidstypisk, håper du finner noe du liker!