0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form

gå på SKATTEJAKT HOS TIDSTYPISK

Tidstypisk vintagebutikk

Vi er allerede et stykke på vei inn i det nye året, og vintagebutikken er fylt opp av fine, gamle ting. Jeg får ofte spørsmål om hvor ofte jeg oppdaterer vareutvalget, og svaret er: Hver eneste uke! Jeg setter ut nye, gamle skatter, både i interiør- og i klesavdelingen ukentlig, iblant daglig. Følg Tidstypisk på Instagram, der får du glimt fra butikken, du får bli med på innkjøpsturer og på Story kan du se nyhetene først! Og du? Husk at det er forskjell på brukt- og vintagebutikker. Hos Tidstypisk er alt valgt ut og håndplukket av meg ut fra bestemte kriterier som alder, kvalitet, stil og estetikk. Til forskjell fra de vanlige second hand-bruktbutikkene som bugner over av nyproduserte kjedebutikklær og pynteting (som absolutt ikke er vintage!). Jeg bruker masse tid på å dra på innkjøpsturer og lete etter gamle skatter blant alt skrot og nye ting, slik at du kan velge og vrake i ekte vintage i min butikk. <3

Tidstypisk vintagebutikk

Visste du at butikken er åpen fem dager i uka? Onsdag, torsdag og fredag 14-18, lørdag og søndag 12-16. jeg håper at nettopp du tar turen og besøker butikken vår i Sinsenterrassen 10 på Sinsen. I det siste har jeg satt ut en del spennende kunst og bilder, vintagetekstiler, og smykkedisken er oppdatert med flere sølvsmykker og lekkert bijouteri. En del smykker finner du her i nettbutikken, men vil du se hele utvalget, må du ta turen til den fysiske vintagebutikken.

Tidstypisk vintagebutikk

Disse franske designer-øredobbene med klips er vintage fra 1970-80-tallet. De er laget av smykkedesigner Marie-Victoire Kamer i Paris! Skikkelig statementsmykker, superkule!

Tidstypisk vintagebutikk

Velkommen til oss!

Du er kanskje interessert i …