0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form

3 gode tips til deg som vil gjøre kupp på loppemarked

Noe av det aller beste og morsomste jeg vet er å gå på loppis. Jeg går på loppemarkeder så ofte jeg kan, det vil si hver helg om våren og høsten når det er loppemarkedsesong. Ekstra gøy er det når det er flere loppiser på samme dag. Jeg har gått på loppemarkeder siden jeg var 12 år og har med andre ord mange års erfaring i å rote i gamle esker med nips, servise og glass, hauger med vintageklær og gymsaler fulle av møbler. Jeg finner stort sett alltid en godbit eller tre, fordi jeg vet hva jeg skal se etter og fordi jeg går på så innmari mange loppiser. Men det hender også at jeg drar tomhendt hjem, og da er det viktig ikke å gi opp for det er en del av gamet. Jeg er en samler og en skattejeger, og det kommer jeg nok alltid til å være.

Loppis på landet
Et loppisskilt? Snu bilen- vi må kjøre innom!

Vil du også gjøre funn på loppemarkeder? Da skal jeg røpe tre supergode tips slik at du også kan kjenne på den gode skattejaktfølelsen.

  • Kom tidlig. Det er kjedelig å stå i kø, men det er ingen hemmelighet at godbitene går først. Noe som gjerne betyr fem minutter etter åpningstid.
  • Tenk gjennom på forhånd hva du skal se etter: Er du på jakt etter en stol, et maleri til veggen eller vintagekjoler? Gå til den avdelingen først.
  • Prut! På vanlige loppemarkeder arrangert av korps, menigheter eller idrettsforeninger er det lov å prute. Husk å prute med et smil, og vær høflig. Det er ikke alltid så lett- iallfall ikke hvis selgerne er i like godt humør som deg, men prøv- og ikke gi opp! Det handler ikke så mye om de tierne du kanskje sparer, men pruting er og blir en del av loppiskulturen. Kjøper du flere ting, be om en samlet pris.
Loppis er livet
Venter det noen kupp her, tro? Mens vi står i kø og på at loppemarkedet skal åpne … Audun er heldigvis like gira på loppemarkeder som meg. Et bra team!
Loppisfunn
En pen haug med gode loppisfunn, blant annet lenestolen Rock`n Relax med fotskammel formgitt av Rastad & Relling på 50-tallet, gamle malerier og fine vesker.

Du er kanskje interessert i …