0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form
Camilla Harbu Bielecki gir ut boka Tidstypisk - ting som tåler tidens tann

Jeg har skrevet bok om hvordan innrede med vintage!

Ååh, dette er så utrolig stas og helt vilt gøy! Gjett om jeg har gledet meg til å kunne røpe hva jeg har jobbet med det siste året. Ved siden av å drive vintagebutikken, har jeg nemlig skrevet bok om gjenbruk og innredning!

Om et par små måneder, nærmere bestemt 9. april, kommer boka Tidstypisk – Ting som tåler tidens tann for salg, og du kan forhåndsbestille den her allerede nå!

Like greit å sikre seg et eksemplar med en gang, så kan du glede deg til boka daler ned i postkassa, hi hi! <3

Camilla Bielecki i Tidstypisk gir ut bok om Tidstypisk og gamle ting
Jeg har skrevet bok! “Tidstypisk – ting som tåler tidens tann” er boka for alle dere som er opptatt av interiør og innredning, loppis og gjenbruk! Boka kommer ut i starten av april på Aschehoug forlag. Coverbildet er tatt av Sigurd Fandango, og Kitty Ensby står for layouten.

I boka gir jeg deg alle mine beste tips til hvordan pusse opp gamle møbler, hvordan kombinere gammelt og nytt i innredningen samt hvordan du gjør de beste funnene når du er på skattejakt. Du kan også lese om hvordan vi har innredet hjemmene våre de siste 100 årene (det er så gøy å se at gamle trender kommer tilbake!), i tillegg får du en nyttig oversikt over norske designere og produsenter av gamle møbler, lamper og keramikk. Dette er dog ikke bare en bok for designinteresserte, men først og fremst en bok for alle som elsker innredning og interiør, skattejakt og loppis. #Kattenskvalitetskontroll er så klart med, Solan har sågar sneket seg med på coveret. I tillegg inneholder boka mer personlige betraktninger om skattejakt, loppemarkeder, gjenbruk, forbruk og miljø, arv, nostalgi og jul. Jeg blir så glad om du allerede nå bestiller et eksemplar!

Camilla Bielecki i Tidstypisk med ny bok om vintageinteriør og gjenbruk
Er du, som meg, glad i å gå på skattejakt etter vakre vintagefunn? Eller har du lyst til å gå mer på loppis, men aner ikke hva du skal se etter eller hvordan du gjør gode kupp? Da er min nye bok, “Tidstypisk – Ting som tåler tidens tann” noe for deg! Bestill boka allerede nå da, vel!

Da redaktør Iris Furu i Aschehoug ringte meg utpå høsten 2019 og lurte på om jeg hadde lyst til å skrive bok om det som både er min jobb, hobby og store lidenskap, var jeg ikke vond å be. Å gi ut en slik bok sto jo nettopp på min to do-liste, og jeg føler meg så heldig som har fått muligheten. Siden det ikke er noen hemmelighet at pandemien påvirket butikkdriften min i fjor, særlig på vårparten, var det fint å ha boka å konsentrere meg om. Teksten ble levert rett over sommeren, og i høst har jeg jobbet med å ta bildene til boka.

Solan og Camilla i Tidstypisk
“Er det noen som har bestiller boka, mamma?” Solan og jeg er så innmari spente på om dere vil like boka jeg har skrevet om vintage interiør, gjenbruk og innredning!

Jeg håper så innmari at dere vil like boka og finne masse inspirasjon, nyttige tips og gode råd, enten dere allerede er loppisnerder, som meg, eller ønsker å innrede mer med brukt fremover. Nå jobber vi med å få ferdig layouten samt finpussing av teksten, og det blir så spennende å se hvordan boka blir tatt imot av dere der ute. En bra ting med dette pandemiåret er jo at gjenbruk har fått enda mer oppmerksomhet, flere er blitt bevisst på at vi må ta bedre vare på jorda vår og gjenbruke mer. Og ikke minst, flere har oppdaget hvor utrolig gøy det er å innrede med fine vintage- og bruktfunn! Og det håper jeg at enda flere får lyst til etter å ha lest boka mi. <3

Du er kanskje interessert i …