0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form
Camilla Harbu Bielecki gir ut boka Tidstypisk - ting som tåler tidens tann

Boklansering og pallplassering!

Det er så stas å se at boka jeg har skrevet om vintage interiør, Tidstypisk, ting som tåler tidens tann, allerede har funnet veien hjem til så mange der ute! Det er jeg skikkelig stolt av! Jeg blir glad å vite at det er så mange som er opptatt av og interessert i gjenbruk, og at dere har tatt så godt i mot boka. Tusen takk til alle dere som har kjøpt den, og til dere som bestiller den til dere selv, eller kjøper den som gave til andre. Det er jo en utmerket coffee table-bok og gaveidé, om jeg får si det selv! Det er kjempekoselig å se at dere deler bilder av boka på Instagram og omtaler den så fint, det er jeg innmari takknemlig for. Tenk å få lov til å inspirere så mange der ute! Det er jo helt fantastisk, det gir mer energi og motivasjon til å jobbe videre med vintage. Mitt mål er jo å at enda flere skal få lyst til å gå på skattejakt og innrede med gjenbruk hjemme, ikke bare er det viktig for meg (og vintagebutikken min), men også for miljøet og jorda vår!

Camilla Bielecki i Tidstypisk med bok om vintage interiør
Kjempegøy å se alle bøkene som allerede er solgt! Herlig at så mange er interessert i vintage interiør og gjenbruk.

Uka etter boklanseringen gikk i ett. Jeg startet med signering av forhåndsbestilte eksemplarer hos Norli i Universitetsgata. Lenge siden jeg har vært nede i byen, jeg satte fra meg bilen på Grünerløkka og spaserte ned til sentrum. Det var skikkelig surt ute, men jeg var glad og full av pepp, for boksignering er jo en real opptur i en ellers nokså grå pandemihverdag.

Jeg trasket glad og fornøyd ned til Norli i Oslo sentrum en iskald aprilmorgen i regn og sludd, for å signere bøkene som allerede var bestilt.

Onsdag morgen var jeg invitert til God Morgen Norge på TV2. Nå skinte sola igjen, og det var så trivelig i studio på Aker brygge. Det er alltid koselig å være gjest på GMN (dette var faktisk tredje gangen jeg var der!), og det er jo en lett jobb å få snakke om det jeg er lidenskapelig opptatt av: Skattejakt og gamle ting! Jeg hadde med meg noen utvalgte gjenstander for å vise frem, blant annet en 70-talls sopplampe fra Randsfjord glassverk. Slike sopplamper er blitt utrolig populære det siste året og er et godt eksempel på at også brukt- og vintagebransjen er full av trender. For bare et par år siden var ikke disse lampene like ettertraktet, men nå har prisene steget skikkelig!

Fikk du ikke sett GMN? Her er klippet om vintageskatter.

Camilla Bielecki i Tidstypisk med bok om vintage interiør
Koselig å få starte dagen i studio hos God Morgen Norge og Desta Marie.
Camilla Harbu Bielecki gir ut boka Tidstypisk - ting som tåler tidens tann
Boka jeg har skrevet handler om vintage interiør og gjenbruk, hvordan pusse opp gamle møbler, samt en oversikt over norske designere og produsenter, oversikt over stiler tiår for tiår samt masse inspirasjon, tips og råd. Boka er gitt ut på Aschehoug forlag.
Camilla Bielecki i Tidstypisk med bok om vintage interiør
Hurra! Boka mi gikk rett inn på 2. plass på Norlis Topp 10-liste over ukas mest solgte bøker!

Gladmelding fra Aschehoug og Norli: Boka hadde gått rett inn på Norlis bestselgerliste og lå på andreplass på Topp-10-lista over mest solgte bøker uansett sjanger! Herlighet, så gøy. Jeg lever lenge på slike nyheter, altså, det er så viktig at det også skjer fine ting, for hele denne vinteren har jo vært dritt når det gjelder vintagebutikken og kjøp og salg av varer der. Tenk at butikkene i Oslo har måttet holde stengt i månedsvis nå, det går utover psyken å leve med så vilt strenge restriksjoner så lenge, det skal jeg ærlig innrømme. Derfor tar jeg til meg alle de fine, positive nyhetene for de trengs, altså!

Camilla Harbu Bielecki gir ut boka Tidstypisk - ting som tåler tidens tann
Boka mi kunne også feire pallplassering på Bokhandelforeningens topp-liste. Det er helt vilt! Nå kan jeg vel kalle boka en bestselger, eller? He he. Bokhandelforeningen samler salgstall fra alle bokhandlene der ute.

Vel, det var dagens skryteinnlegg, ha ha. Men reklame for egen bok må jo til!