0 kr 0,00

Cart

Ingen varer i handlekurven.

Expand search form
Tidstypisk vintagebutikk

Nyheter i vintagebutikken

Tidstypisk vintagebutikk
Innrede med norsk Mid Century-design? Tidstypisk vintagebutikk har flere kjente designklassikere inne nå.

Sommerferien er over, og høsten står for tur. Tidstypisk-butikken er fylt opp med mange spennende og unike skatter fra 1900-1990-tallet, alt fra vintageklær og tilbehør som vesker, skjerf og belter, til pynteting; lamper, vaser og lysestaker med mer. I tillegg har vi flere flotte norske designmøbler til salgs nå, et superstilig eksemplar av det kjente barskapet Times av Torbjørn Afdal, og en lys og lekker Biribo glidestol av Gunleik Svartdal. Både barskapet og lenestolen er 60-talls designmøbler fra Bruksbo tegnekontor. Bruksbo er kjent for flott kvalitet og god formgiving. Lenestolen er i såpevasket furu og har lyse, sandfargede puter. Møblene er elegante designklassikere du ikke får kjøpt overalt, og de er like trendy i dag som da de var nye! Kom innom butikken for en titt, da vel!

Tidstypisk vintagebutikk
Biribo glidestol i såpevasket furu, norsk 60-tallsdesign på sitt beste! Møblene i Biri-serien ble designet av Torbjørn Afdal, Harry Moen og Gunleik Svartdal for Bruksbo.

Følg butikken på Instagram for å se flere nyheter, og husk at du kan handle via Instagram. Ser du noe du liker, send meg en melding (DM). Dersom varen fortsatt er tilgjengelig, får du info om Vippsbetaling og henting. NB! Varer kjøpt på Instagram må hentes i butikkens åpningstider innen én uke (ingen reservering).
Åpningstider: Onsdag-fredag 14-18, lørdag-søndag 12-16. Eventuelle enderinger i åpningstid vil bli annonsert på Instagram/Facebook.

Tidstypisk vintagebutikk
Biribo glidestol i såpevasket furu hos Tidstypisk. Stolens sete og rygg kan justeres i to posisjoner, for god komfort.
Tidstypisk vintagebutikk
Biribostolen har flotte puter i sandfarget ull, en lekker, tidløs og moderne farge!
Tidstypisk vintagebutikk
Times barskap i palisander, designet av Torbjørn Afdal for Bruksbo tegnekontor i ca. 1965. Et smykke av et møbel, og selve bordplaten kan brettes ut til en bardisk! Bare å invitere til fest, si!
Tidstypisk vintagebutikk
Times barskap har masse oppbevaringsplass til flasker og drinkmikse-utstyr. Her er bordplaten brettet ut, topplaten er i sort melamin.
Tidstypisk vintagebutikk
Kule spisestuestoler i furu, med sennepsgult trekk.
Tidstypisk vintagebutikk
Har to slike elegante 1930-talls lysestaker i bronse, i Swedish Grace-stil. Så er også lysestakene fra Sverige.
Tidstypisk vintagebutikk
Glamorøs bordlampe med ravfarget glasskuppel og glitrende krystaller, til salgs hos Tidstypisk.

Velkommen til Tidstypisk i Sinsenterrassen 10!